duminică, 10 martie 2019

Talia prea mare scade performantele sexuale la barbati


Trei sferturi din bărbaţii cu grăsime abdominală în exces suferă de disfuncţii erectile, comparativ cu doar un sfert din cei a căror talie este bine conturată, susţin oamenii de ştiinţă americani de la Centrul Medical Weill Cornell din New York, în urma unui studiu.

Se ştia deja că bărbaţii cu o circumferinţă a taliei mai mare de 100 de centimetri sunt mai predispuşi la hipertensiune arterială, la hipercolesterolemie (nivel crescut al colesterolului în sânge), boli de inimă şi diabet zaharat de tip 2 (noninsulinodependent).

Acum, cercetătorii americani au observat că şi problemele sexuale sunt un risc la fel de mare. Explicaţia oferită de cercetători este că obezitatea reduce performanţele sexuale ale bărbaţilor fiindcă grăsimea în exces afectează nivelul hormonilor responsabili cu asigurarea unui flux sangvin normal la nivelul pelvisului.

Click

Grăsimea excesivă de la nivelul abdomenului mai creează o problemă sexuală în cazul bărbaţilor, şi anume una numită de medici „penis ascuns“. Este vorba despre faptul că bărbaţii supraponderali observă o reducere chiar cu 2 centimetri a lungimii organului sexual, potrivit medicului Călin Doboş, specialist în chirurgie facială şi în chirurgie plastică, de la Clinica Hyperion din Galaţi.

De altfel, el spune că la cabinetul lui se prezintă mulţi bărbaţi cu astfel de probleme care solicită intervenţii pentru îndepărtarea grăsimii excesive din partea inferioară a abdomenului.

Sursa: Adevarul
●       ●       ●

 OTO Forte  vine in sprijinul Dumneavoastra, pentru o viata sexuala sanatoasa si implinita.
Pentru mai multe detalii accesati:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu