marți, 17 decembrie 2019

Sexul ii tine pe barbati sanatosi


O activitate sexuala regulata imbunatateste starea de sanatate a barbatilor - aceasta este ultima concluzie la care au ajuns cercetatorii Grupului Medical Boston, format din specialisti care analizeaza cauzele disfunctiilor erectile. De la hipertensiune la insomnie, sexul are efecte miraculoase asupra problemelor barbatilor.

Numeroase studii au demonstrat ca barbatii care ejaculeaza in mod constant isi curata prostata si astfel au riscuri cu 30% mai mici sa sufere de cancer la prostata, se afirma intr-un articol publicat de Medical News Today. Click

Un studiu realizat la Universitatea din Queens arata ca barbatii care fac sex de mai mult de 3 ori pe saptamana isi reduc considerabil riscul de atac de inima sau accident vascular cerebral. Totodata, sexul scade tensiunea arteriala, lucru care are un impact pozitiv asupra sanatatii cardiovasculare.

O viata sexuala sanatoasa are efecte benefice asupra nivelului de stres si a starii de bine a sanatatii. Mai multe studii confirma acest lucru, dupa ce barbatii au dovedit mai multa rezistenta in fata situatiilor stresante dupa ce au facut sex. Mai mult, sexul stimuleaza eliberarea de endorfine, hormoni ce imbunatatesc starea psihica si diminueaza anxietatea.

 Click

Tot endorfinelor secretate in urma sexului le datoreaza barbatii si si calmarea unor dureri precum migrene sau artrite. In timpul orgasmului, corpul secreta si oxitocina, hormon ce imbunatateste calitatea somnului si elimina starile de insomnie sau alte tulburari.

Sursa: Ziare
Foto: PixaBay
●       ●       ●

 OTO Forte  vine in sprijinul Dumneavoastra, pentru o viata sexuala sanatoasa si implinita.
Pentru mai multe detalii accesati:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu