marți, 28 aprilie 2020

6 afectiuni care cauzeaza disfunctii erectile


Disfunctia erectilă se referă la inabilitatea constantă a unui bărbat de a menține erecția suficient timp pentru a fi satisfăcut de actul sexual. Nu se referă la lipsa interesului sexual sau a dorinței sau la dificultățile ocazionale de a atinge sau menține o erecție, care afectează toți bărbații în anumite perioade ale vieții.

Există multe lucruri care cauzează disfuncţii erectile sau impotenţă:

1. Hipertensiunea
Atât afecțiunea cât și medicamentele folosite pentru tratrea ei cauzează disfuncții erectile. Medicamentele acționează prin scăderea tensiunii arteriale, ceea ce în cazul bărbaților poate interfera cu erecția, ejacularea sau dorința sexuală.


Click

2. Colesterolul
Statinele sau alte medicamente folosite pentru scăderea colesterolului pot cauza și o reducere a producției de hormoni sexuali precum testosteronul sau estrogenul.

3. Diabetul
Această afecțiune poate distruge vasele de sânge și nervii, 2 componente importante ale funcției sexuale.

4. Depresia
Antidepresivele pot bloca unele substanțe din creier precum serotonina scăzând astfel libidoul și capcitatea de a ajunge la orgasm sau de a ejacula.

5. Afecțiunile gingiilor
Experţii avertizează însă că şi probelemele cu gingiile provoacă disfuncţii erectile. Mai exact, un studiu publicat în jurnalul de Medicină Sexuală a scos în evidenţă faptul că bărbaţii care au afecţiuni grave ale gingiilor au un risc dublu de a experimenta probleme în dormitor. Explicaţia: bacteriile din gură care provoacă boli ale gingiilor trec în circulaţia sanvină şi afectează venele şi arterele, inclusiv pe cele peniene cauzând disfuncţii erectile.

Click

6. Eczemele
Oamenii de ştiinţă sunt de părere că asocierea dintre eczeme şi impotenţă apare din cauza procesului inflamator care poate afecta şi vasele de sânge peniene. Pentru prevenirea apariţeie disfuncţiilor erectile cauzate de eczeme, medicii recomandă consumarea uleiului de peşte care ajută şi la creşterea colesterolului bun şi la reducerea nivelului de trigliceride şi a tensiunii arteriale.

Sursa: Doctorul Zilei

●       ●       ●

 OTO Forte  si  Super OTO  vin in sprijinul Dumneavoastra, pentru o viata sexuala sanatoasa si implinita.
Pentru mai multe detalii accesati:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu