vineri, 21 septembrie 2018

Reguli pentru a te bucura de o erectie mai buna


Daca vrei sa ai o erectie mai buna trebuie sa urmezi cateva sfaturi esentiale care te vor ajuta sa sa iti mentii potenta la cel mai inalt nivel. Atat cat se poate incearca sa mananci sanatos, sa dormi totdeauna cat trebuie si la timp, si sa faci cat mai mult sport.

Aici va prezentam cateva reguli care o sa va ajute sa aveti o erectie mai buna dar si un organism mai sanatos:


Prima regula importanta pentru a avea o erectie cat mai buna este o alimentatie cat mai sanatoasa, pentru ca o sa va asigure o circulatie sagvina buna, si o cantiate normala de hormoni. Astfel in spatele unei erectii puternice si sanatoase sta o nutritie sanatoasa. Zincul si carbohirati sunt foarte buni, barbatii care vor sa aiba o erectie mai buna si mai puernica ar trebui sa ia acest mineral din produse precum: ficat, mazare, peste, fructe de mare sau sa ia anumite suplimente care contin zinc.

Click

Alta regula importanta atunci cand doresti sa ai o erectie mai buna este pozitia pe care o alegi in timpul actului sexual, pentru ca anumite poziti ingreuneaza foarte mult erectia. De exemplu pozitia in care barbatul sta deasupra permite sangelui sa coboare spre penis mult mai repede si sa irige cum trebuie vasele de sange, realizandu-se o erectie mai buna si mai satisfacatoare. Astfel daca un barbat are trunchiul ridicat va avea o erectie mai buna fata de cel care sta intins pe spate.

Alta regula importanta si de urmat este sa evitati pe cat posibil starile de stres, de anxietate, nervozitate pentru ca daca veti avea aceste lucruri nu o sa puteti sa va bucurati de o erectie buna si satisfacatoare. Practic toate aceste stari mentionate mai sus vor impiedica penisul sa se mareasca, de aceea trebuie ca in timpul actului sexual sa fiti detasati fara nervi si fara griji pentru ca astfel o sa puteti sa va bucurati de o erectie mai buna si mai satisfacatoare.

Astfel daca o sa respectati aceste reguli mentionate mai sus, puteti sa va bucurati de o viata sexuala activa si plina de impliniri.

Sursa: Cresterea Potentei
Foto: Red Rock Fertility

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu