marți, 4 septembrie 2018

Trucuri si sfaturi pentru cresterea potentei


In acest articol va vom prezenta cateva sfaturi si trucuri pentru cresterea potentei intr-un mod cat se poate de natural si sanatos fara a va afecta in vreun fel sanatatea. Daca o  sa urmati aceste sfaturi pentru cresterea potentei o sa va puteti bucura din plin de o viata sexuala satisfacatoare alaturi de partenera dumneavoastra.

Un sfat important pentru cresterea potentei este sa evitati pe cat posibil consumul de alcool deoarece acesta afecetaza in mod direct cresterea potentei , ducand la erectii slabe dar si la alte disfunctii sexuale ce le puteti evita daca nu abuzati de consumul de alcool.

Insa unul dintre principalele cauze ce opresc cresterea potentei este fumatul deorece afectaza in mod direct un flux sanguin sanatos. Fumatul provoaca ingustarea arterelor ce iriga cu sange penisul, asta ducand la o potenta foarte scazuta.

Alimentatia este si ea foarte importanta , trebuie sa consumati cat mai multe alimente bogate in in fibre, dar care sa aiba un continut foarte scazut de grasimi animale. Indicat ar fi sa renuntati la tot ce inseamna prajeli, dulciuri, consumul de grasimi animale pentru ca pot duce la scaderea considerabila a potentei.

 Click

Alt sfat important ce duce la cresterea potentei este consumul de anumite suplimente si vitamine, insa indicat ar fi ca inainte sa luati aceste pastile de potenta sa consultati un medic specialist pentru a va recomanda corect de ce aveti nevoie.

Pentru cresterea potentei sunt indicate si exercitiile fizice deoarece sunt foarte bune la inlaturarea erectiei slabe dar si la pastrarea sanatati corpului dumneavoastra . Aceste activitati sunt recomandate de trei ori pe saptamana cate cel putin 30 de minute.

Daca veti respecta aceste sfaturi de mai sus, va puteti bucura de o crestere substantiala a potentei si de o viata sexuala plina de satisfactii alaturi de partenera dumneavoastra.

Sursa: WordPress
Foto: PixaBay

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu