luni, 1 octombrie 2018

Preludiul nu este necesar ...


Este adevărat că aproape fiecare articol de specialitate încearcă să ne învețe că, pentru femei, cel mai mult contează în pat preludiul, preludiul și preludiul... Totuși, deși poate îți vine greu să crezi, există momente când o femeie nu are nevoie de preludiu și este pregătită să treacă direct la acțiune.

Momente în care preludiul nu este necesar:

După o ieșire în oraș
Ați ieșit în oraș și v-ați simțit foarte bine împreună. Ați savurat câteva cocktailuri, ați dansat sau, dacă nu sunteți genul, ați privit-o cum se distrează pe ringul de dans cu prietenele ei. A fost o atmosferă încinsă și sexy. Într-o astfel de seară, preludiul nu mai este necesar. A așteptat probabil toată seara să facă dragoste cu tine, așa că în momentul în care veți intra în dormitor îți va rupe hainele de pe tine, sau poate chiar mai repede…

Sex de “Bine ai venit!”
Indiferent de motivul care v-a ținut departe unul e celălalt, fie el o călătorie de afaceri, o vizită a familiei, o vacanță, momentul revederii va fi unul fierbinte! Nu îi va fi doar dor de tine ci și libidoul ei va crește în această perioadă de separare. În momentul în care vă veți reîntâlni, fi sigur că atmosfera se va încinge repede și va renunța repede la formalități.

În public
Nu toată lumea apreciază momentele fierbinți în public, însă dacă iubita ta are o latură exhibiționistă sau este excitată de gândul că cineva v-ar putea surprinde, preludiul nu mai este necesar. În primul rând acțiunea se va desfășura rapid, pentru a evita să fiți văzuți, iar în al doilea rând, astfel de momente se desfășoară în locuri în care preludiul oricum nu prea este posibil. O toaletă sau o cabină de probă nu sunt chiar locurile ideale pentru romantism.

După o nuntă sau o petrecere a burlăcițelor
Nunțile afectează într-un mod ciudat femeile. Poate ai observat deja că la întoarcerea de la un astfel de eveniment, ea este mai entuziastă în pat. Asta se întâmplă de obicei din două motive:

- Tipul de femeie care nu plănuiește încă să se mărite va face sex cu tine, pentru că este mulțumită de statutul ei actual și nu o încântă ideea întemeierii unei familii.
- Dacă iubita ta este genul care dorește să-și întemeieze o familie alături de tine, va face sex pasional cu tine pentru a te convinge că oferta este valabilă, chiar și după căsătorie. Oricum ar fi, clopotele nunții pot fi un afrodisiac important și pot face ca preludiul să nu mai fie necesar.

 Click

Din lipsă de timp
Deși nu ai crede, lipsa timpului nu este un motiv pentru a nu face sex. Ai putea crede că femeile, decât să renunțe la preludiu, ar prefera să renunțe de tot, însă dacă este în dispoziția potrivită va accepta o partidă scurtă înainte de serviciu sau în timpul pauzei de masă. Partidele scurte au rolul lor într-o relație. Asigură-te totuși să nu devină un obicei.

În concluzie:

Aceste situații descrise mai sus nu motivează absența preludiului în restul timpului. De obicei mângâierile, atingerile, sărutările sunt apreciate și dorite. Doar ține minte că există momente în care o femeie nu își dorește decât o partidă scurtă și intensă de sex!

Sursa: Sexis

●       ●       ●

 OTO Forte  vine in sprijinul Dumneavoastra, pentru o viata sexuala sanatoasa si implinita.
Pentru mai multe detalii accesati:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu