luni, 25 iunie 2018

Sfaturi pentru barbatii care tin la viata lor sexuala


Care bărbat nu-şi doreşte să fie activ pe plan sexual cât de mult timp posibil? Dacă ai mai multă grijă de tine, adică eşti atent la ce mănânci, faci zilnic efort fizic şi ţii sub control stresul din viaţa ta, atunci eşti pe drumul cel bun. Iată 7 sfaturi pe care să le urmezi, dacă vrei să previi apariţia problemelor erectile şi să te bucuri de o viaţă sexuală de calitate.

1. Mănâncă sănătos

Poate fi surprinzător, dar alimentaţia echilibrată este strâns legată de performanţele sexuale. Activitatea sexuală ridicată la cote maxime poate fi menţinută dacă introduci în meniul tău zilnic alimente bogate în nutrienţi şi grăsimi bune.

Fă-ţi un obicei din a mânca fructe şi legume, mai puţină carne şi aceea să fie cât mai slabă, consumă cereale integrale şi lactate degresate.

duminică, 17 iunie 2018

Disfunctia erectila, impotenta


Impotența, cunoscută și sub denumirea de disfuncție erectilă, se referă la inabilitatea unui bărbat de a menține o erecție suficient de mult timp pentru a întreține relații sexuale. În unele cazuri, erecția nu apare deloc, în ciuda stimulărilor sexuale.

Impotența poate afecta bărbați de orice vârstă și nu este considerată niciodată o normalitate, chiar dacă riscul de a dezvolta această afecțiune crește o dată cu înaintarea în vârstă. Pentru clarificare, este important de menționat că vârsta nu este o cauză directă a impotenței, iar această afecțiune își are originea în diferite alte probleme pe care le vom prezenta mai jos.

duminică, 10 iunie 2018

Dulciurile afecteaza fertilitatea masculina


Excesul de dulciuri se alătură celorlalţi factori (alimentaţia dezechilibrată, tabagismul, excesul de alcool) care provoacă infertilitate în cazul bărbaţilor. O alimentaţie dezechilibrată, cu multe dulciuri (dar şi cu multe grăsimi şi sare) afectează în mod considerabil calitatea spermei.

De altfel, în ultimii ani, numeroase studii au fost interesate de ce numărul spermatozoizilor şi fertilitatea masculină sunt în scădere. Astfel, un amplu studiu efectuat în Franţa arată că, în medie, la un bărbat de 35 de ani, în 17 ani, numărul spermatozoizilor a scăzut de la 73,6 milioane/ml la 49,9 milioane/ml. (cu 32% - n.n).