vineri, 27 iulie 2018

Ejacularea precoce - suplimente si remedii naturiste


Ejacularea precoce este o problemă destul de des întâlnită la bărbați, iar statisticile din Statele Unite ale Americii ne arată că 1 din 2 bărbați cu vârsta între 18 și 59 de ani se confruntă cu această problemă. 

Principalul simptom al ejaculării precoce este inabilitatea de a întârzia ejacularea mai mult de un minut după începerea penetrării. In general, termenul de ”ejaculare precoce” se referă la situația în care acest proces are loc mai devreme decât bărbatul sau partenera sa își doresc acest lucru în timpul contactului sexual. 

Problemele pe care le ridică ejacularea precoce în viața unui bărbat nu sunt neapărat de natură medicală, dat fiind faptul că nu implică niciun risc pentru sănătatea generală a organismului. Cu toate acestea, complicațiile la care poate conduce această afecțiune nu sunt deloc de neglijat în viața personală:

Stres și probleme de cuplu

Stresul și problemele de cuplu pot să apară foarte ușor deoarece simți că nu mai ești în stare să-i oferi partenerei de viață satisfacția sexuală de care are nevoie. În cazurile în care partenera nu înțelege problemele prin care treci și nu îți oferă suportul moral și fizic de care ai nevoie, problemele se pot adânci foarte mult, motiv pentru care comunicarea eficientă de cuplu este crucială.


Stimă de sine scăzută

Respectul și încrederea de sine scad foarte mult o dată cu evoluția acestei afecțiuni din aceleași motive amintite la punctul de mai sus. Presiunea psihologică pe care o resimt bărbații cu asemenea probleme poate avea efecte deosebit de grave asupra modului în care se vizualizează pe ei înșiși. Aceste probleme de încredere și stimă de sine se pot răsfrânge foarte ușor și asupra vieții profesionale, nu doar celei personale.

Remedii si tratamente naturiste

Creme și spray-uri cu efect de amorțeală

Acestea, de regulă, se aplică pe glandul penisului cu 20-30 de minute înainte de sex, după care trebuie să fie îndepărtate prin ștergere sau spălare înainte de începerea propriu-zisă a actului sexual, altfel ducand la lipsa placerii sexuale pentru femeie. Este important ca substanțele folosite să nu fie lăsate în contact cu pielea mai mult decât este recomandat deoarece pot duce la dispariția erecției. Nu în ultimul rând, poți folosi și un prezervativ pentru a reduce senzațiile din timpul actului sexual.

Epimedium

Este o plantă originară din China care a fost utilizată de sute de ani pentru creșterea potenței masculine. Epimedium ajută la relaxarea musculaturii și la creșterea fluxului sangvin în zona organelor genitale, fiind așadar un remediu natural împotriva disfuncțiilor erectile.

Click

Bărbații care suferă de ejaculare precoce vor reuși să dobândească mai mult control asupra organelor genitale și să întârzie momentul culminant datorită efectelor benefice ale acestei plante.

Alte sfaturi și soluții utile

Folosește prezervative mai groase

Folosirea prezervativelor mai groase reduce nivelul de stimulare al penisului în timpul actului sexual, lucru care duce inevitabil la întârzierea ejaculării.

Încearcă să te gândești la altceva

Pentru numeroși bărbați concentrarea mintală pe altceva în afară de sex în timpul actului sexual se poate dovedi de mare ajutor pentru întârzierea ejaculării. Încearcă să-ți imaginezi lucruri care să te distragă, lucruri plictisitoare sau enervante pentru tine, astfel încât să reduci sensibilitatea pe care penisul o resimte în timpul sexului. Deși acest sfat pare contra-intuitiv, numeroși bărbați recunosc faptul că această strategie îi ajută de multe ori să aibă contacte sexuale mai lungi.

Apeleaza la preludii mai lungi

Preludiile mai lungi pot contribui semnificativ la creșterea satisfacției pe care partenera o experimentează în timpul actului sexual. Mai mult decât atât, preludiile lungi au și rolul de a întârzia ejacularea și pot să-ți îmbunătățească relația cu partenera deoarece reduce sentimentul de frustrare și de performanță sexuală slabă.

Relaxează-te și discută cu partenera deschis

Ejacularea precoce nu este o problemă de care trebuie să te rușinezi și pe care trebuie să o ții în tine. Este important să fii relaxat atunci când întreții relații sexuale și să nu pui presiune psihologică inutilă asupra ta. Mai mult decât atât, discuțiile deschise cu partenera înseamnă o comunicare eficientă care te va ajuta să depășești aceste probleme și să înțelegi mai bine și punctul ei de vedere. De cele mai multe ori, partenera va înțelege problema și te va ajuta pe cât posibil în rezolvarea ei.

Sursa: Sexis

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu