miercuri, 23 mai 2018

10 lucruri despre Sex si de ce ar trebui sa faci asta mai des


1. Sexul amelioreza migrenele. De fiecare data cand faceti dragoste, tensiunea la nivelul venelor cerebrale scade.

2. Sexul desfunda nasul infundat. Se stie ca sexul este un antihistaminic natural, ajutand in cazul astmului si alergiilor de primavara.

3. A face dragoste inseamna si un tratament deosebit pentru frumusete. Oamenii de stiinta au descoperit ca atunci cand o femeie face dragoste, in corpul ei se elibereaza o cantitate sporita de estrogeni ce dau, printre altele, stralucire si moliciune parului.

4. Sexul este unul din cele mai sigure sporturi. A face dragoste des fortifica muschii, atat la barbat cat si in cazul femeii. Este mult mai placut decat sa faci inot 20 de ture de bazin si nici nu ai nevoie de pantofi speciali.

5. Sexul reduce sansele de a dezvolta dermatite, eczeme sau acnee. Transpiratia eliberata in timpul partidelor de sex curata porii si fac pielea sa straluceasca.

6. Sexul poate arde toate caloriile pe care le-ai asimilat in timpul cinei romantice de dinainte.

 Click

7. Sexul este un remediu divin in cazul depresiei. Elibereaza endorfine in circuitul sangvin, creand o stare de euforie, lasandu-i pe cei doi intr-o stare de beatitudine.

8. Sexul este un calmant si un relaxant muscular sigur si fara efecte secundare nedorite. Este de mii de ori mai eficient decat Valium-ul.

9. Un organism activ sexual elibereaza in jur mai multi feromoni.

10. Sarutandu-va zilnic, veti face drumuri tot mai rar la dentistul vostru. Saliva produsa scade aciditatea bucala, prevenind cariile dentare si mentinand o igiena mai buna, o respiratie mai proaspata si un aspect mai stralucitor al danturii.

Sursa: Facebook

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu