miercuri, 2 mai 2018

Iarba Tapului - ingredient al OtoForte


Iarba țapului (Epimedium grandiflorum), engleză: Horny Goat Weed, este o plantă perenă din familia Berberidaceae, de maxim 30 cm înălțime, cu tulpină de culoare roșie, și frunze căzătoare verzi în formă de inimă cu nuanță roșiatică, ușor pufoase pe partea de jos. Florile sunt roz, alb, galben sau violet și apar primăvara. Este răspândită în Asia în special China, Japonia și Coreea.

Planta a fost menționată în cărți medicinale chinezești și folosită încă din antichitate.

Iarba țapului este un puternic afrodiziac, planta conține o serie de substanțe și enzime printre care icariină, un flavonoid și inhibator PDE5, recunoscut atât la bărbați pentru ameliorarea funcțiilor erectile, cât și la femei pentru creșterea libidoului, fără a avea efecte secundare.

Epimedium Grandiflorum este ingredientul principal al produsului OtoForte comercializat pe piata romaneasca. OtoForte este un stimulent sexual masculin, 100% natural, fara efecte secundare. Mai multe detalii despre OtoForte, precum si modalitati de comanda si achizitie, aflati de la numarul de telefon: 0729.040.155 sau pe Site-ul oficial: www.Oto-Forte.ro

 Click

Sursa prezentare: Wikipedia

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu