duminică, 6 ianuarie 2019

Barbatii care se casatoresc cu femei plinute traiesc mai mult


Te-ai gândit vreodată că greutatea unei persoane ar putea influența nivelul fericirii dintr-o relație?

Este irelevant modul in care arata partenera ta, dacă vă înțelegeți, vă respectați și vă iubiți; însă s-a descoperit că bărbații care se căsătoresc cu femei plinute trăiesc mai mult. Iată ce spun studiile:

După cum spuneam mai sus, este irelevant modul în care arată o persoană, dacă o apreciezi pentru cine e și cum se comportă cu tine și cu cei din jurul său. Oamenii de știință vin, în schimb, cu câteva completări în ceea ce privește acest subiect:

Potrivit unui nou studiu, bărbații care se află în relații cu femei dolofane tind să zâmbească mai mult și să fie mai buni in rezolvarea problemelor decât bărbații care au partenere mai slabe. Același studiu a ajuns la concluzia că femeile cu o greutate mai mică tind să fie mai rezervate, mai neprietenoase și mai puțin expresive cu emoțiile lor.

Ziarul argentinian Nuevo Diario a realizat un articol bazat pe rezultatele studiului condus de doctorii Filemón Alvarado și Edgardo Morales de la departamentul de psihologie din cadrul UNAM. Potrivit cercetărilor echipei celor doi doctori, bărbații care se căsătoresc cu femei plinute sunt de zece ori mai fericiți decât bărbații care au partenere mai slabe.

Și știm deja cu toții că oamenii fericiți trăiesc mai mult. Studiul a arătat, de asemenea, că femeile supraponderale au un nivel mai ridicat de înțelegere și anticipare a nevoilor partenerilor lor. Acestea au și abilități mai bune de supraviețuire. Aspectul fizic nu este cel mai mare atu pe care îl poate avea o persoană, însă stigmata socială ne îndeamnă de multe ori să credem că da. Din nefericire, in ultimii ani multe femei s-au axat mai mult pe carieră și mai puțin pe gătit.

 Click

Cu alte cuvinte, acele câteva kilograme în plus nu sunt grăsime, ci reprezintă un aport suplimentar de dragoste și sensibilitate. Astfel, fiecare femeie ar trebui să aibă încredere în sine, indiferent de ce greutate are.

Data viitoare când te întrebi dacă un bărbat cu care ai ieșit s-ar putea să nu te mai sune a doua oară din cauza kilogramelor în plus, mergi mai departe și privește lucrurile din aceasta perspectiva.

Sursa: Bucataria Noastra
Foto: Tara Lynn
●       ●       ●

 OTO Forte  vine in sprijinul Dumneavoastra, pentru o viata sexuala sanatoasa si implinita.
Pentru mai multe detalii accesati:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu