sâmbătă, 29 decembrie 2018

Legatura dintre un penis mic si tigaia din teflon


Perfluoroalkyl compounds (PFCs) sunt o clasa de compusi chimici ale caror unice proprietati atomice au fost folosite in producerea a numeroase produse de uz cotidian de o calitate mai buna. Cele mai notabile intrebuintari ale PFC sunt invelisul non-aderent al tigailor, tratarea suprafetelor textile pentru a nu mai adera la ele apa, uleiul si petele, acoperiri ale usprafetelor pentru recipientele ce ambaleaza grasimi.

Si, ca multe alte chimicale miraculoase descoperite ori create in secolul 20, PFC au cateva efecte dezastruoase pe care abia recent am inceput a le studia si intelege. O concluzie tot mai evidenta este faptul ca PFC dauneaza sistemului reproducator, interferand cu transmiterea hormonilor in organism.

 Click

Astfel, o echipa de cercetatori de la Universitatea din Padova, Italia, a descoperit ca tinerii barbati care au crescut intr-o zona cu apa potabila contaminata cu PFC au penisuri considerabil mai mici si o sperma mult mai putin mobila comparativ cu barbatii care au crescut consumand apa necontaminata. Experimente celulare de laborator au dovedit ca doi compusi din clasa PFC, anume PFOA si PFOS, se leaga de receptorii de testosteron, blocandu-le functionarea.

Mai jos, este redata o prezentare VIDEO ce prezinta alternative viabile la tigaile din teflon, cum ar fi vasele de gatit din: fonta, inox, sticla si ceramica:



Sursa: The Hearty Soul


●       ●       ●

 OTO Forte  vine in sprijinul Dumneavoastra, pentru o viata sexuala sanatoasa si implinita.
Pentru mai multe detalii accesati:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu