duminică, 9 decembrie 2018

12 alimente care iti cresc potenta


Poate nu te-ai gandit niciodata, dar performantele tale sexuale se datoreaza in mare masura alimentelor pe care le consumi zilnic. Stiai ca unele dintre ele iti cresc potenta? Iata o lista cu 12 “ingrediente” minune pentru o noapte de sex nebun. Sau pentru mai multe nopti:

1. Stridiile – Sunt cea mai bună sursă de zinc, nutrient-cheie în creşterea apetitului sexual şi stimularea producţiei de spermă.  Există un motiv serios pentru care stridiile sînt recunoscute pentru calitățile lor afrodiziace – zincul este un component vital pentru producția de testosteron. Stridiile conțin și acid aspartic D și NMDA, compuși eficienți în eliberarea de hormoni ca testosteronul și estrogenul.

2. Ţelină – Ţelina este denumită “viagra naturală”, datorită conţinutului de androsteron, un hormon natural produs de bărbaţi, care se eliberează prin transpiraţie şi al cărui miros amplifică dorinţa sexuală a femeilor. În plus, are efect vasodilatator. Romanii dedicau bucăți de țelină lui Pluto, zeul sexului, și îi foloseau proprietățile afrodiziace în multe rețete. Țelina conține mulți feromoni numiți androstenol și androstenon, care se pare că atrag femeile.

3. Mierea – Mierea conţine vitamina B, care poate creşte nivelul de testosteron din sânge, hormon care creşte apetitul sexual atât la femei, cât şi la bărbaţi.  Ca să se introducă în atmosferă, cuplurile din Persia antică obișnuiau să consume miere în fiecare zi timp de o lună după nuntă (luna de miere, cum îi spunem noi acum). Mierea conține multe vitamine B, necesare pentru producția de testosteron, și fructoză, care îmbunătățește performanțele fizice.

4. Ierburi şi condimente – Ceaiurile de iasomie, brânca ursului, ghimbirul şi ardeiul iute au efecte afrodisiace dovedite.  Știm cu toții că mîncărurile picante îmbunătățesc circulația sangelui. Capsaicina, substanța care face ardeii sa fie iuți, declanșează eliberarea de către creier a endorfinelor, hormonii care te fac să te simți bine. Ardeii iuți îmbunătățesc și activitatea sistemului nervos, fapt ce sporește excitația.

5.  Orezul brun – Orezul brun conține multe vitamine B, care-ți dau un plus de energie și fără de care nici nu poate fi vorba de libido. Orezul conține, de asemenea, și mult magneziu, benefic pentru contracțiile musculare.

6. Semintele de dovleac – Sub coaja lor se ascunde mult zinc, un nutrient esențial pentru fertilitate dar și pentru funcția sexuală. Un studiu olandez a demonstrat că suplimentele de acid folic (vitamina B9) și cele de zinc au crescut cu pînă la 74% numărul de spermatozoizi din sperma subiecților suspecți de infertilitate.

7 . Carnea de pui – Menținerea unui nivel ridicat de testosteron e un factor important pentru sănătatea ta sexuală, de la producția de spermă pînă la fertilitate, și ajuta la prevenirea disfuncțiilor erectile dar si la reglarea apetitului sexual. Producția de testosteron este dependentă în mare măsură de zinc și B6, iar ambele se găsesc din plin în carnea de pui.

 Click

8.  Bananele – Bananele conțin un alcaloid numit bufoteină, care crește apetitul sexual și-ți dă o stare generală de bine. Cea mai bună parte a bananei e cea aflată imediat sub coajă. O idee bună e să coci bananele și să razi cu lingura pulpa de pe coajă.

9.  Rodia – Se pare că sucul proaspăt de rodie ajută la combaterea disfuncțiilor erectile. Cercetătorii cred că acest fapt se datorează antioxidanților puternici pe care-i conține rodia, antioxidanți care luptă pentru a împiedica atacul radicalilor liberi asupra funcției circulatorii.

10.  Ghimbirul – Intr-un studiu publicat de o revistă de specialitate,experții declară că masculii de hamsteri care-au primit ghimbir au înregistrat o creștere a greutății testiculelor. Se pare că ghimbirul ar putea avea același efect si in cea ce priveste  la nivelul testosteronului din organismul bărbaților.

11. Seminte de susan – Pe vremuri, miresele din Grecia primeau plăcinte de susan ca simbol al fertilității. . Semințele de susan sunt pline de seleniu și de zinc, sînt bogate în calciu, magneziu, vitamina E și grăsimi esențiale, toate acestea fiind substanțe care cresc dorința de sex.

12. Usturoiul – Cunoscut  mai degrabă ca fiind moartea pasiunii, din cauza mirosului suparator, usturoiul este de fapt un afrodiziac foarte puternic. Acest dușman al sărutului conține un ingredient numit alicină, care intensifică circulația sangvină și crește libidoul.

Sursa: Ce face Mimi
Foto: PixaBay
●       ●       ●

 OTO Forte  vine in sprijinul Dumneavoastra, pentru o viata sexuala sanatoasa si implinita.
Pentru mai multe detalii accesati:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu