duminică, 23 decembrie 2018

Zece barbati care dovedesc ca varsta este doar un numar



Imbatranirea este un fenomen care afecteaza pe toata lumea. Fie ca ne place sau nu, inaintarea in varsta este inevitabila. Acest fapt nu trebuie insa sa implice si o scadere a calitatii vietii. A te alimentatie sanatos, a ramane activ si a avea grija de tine emotional si spiritual poate ajuta pe oricine ca anii batranetii sa fie si cei mai buni ani ai vietii. Pentru ca atunci cand te simti bine, si arati bine.

Din acest motiv ii apreciem pe acesti barbati care dovedesc lumii intregi ca streotipurile despre imbatranire sunt complet depasite. Ei nu sunt modele doar ca profesie, ci ei ne invata ce trebuie sa facem in viata, nu conteaza ce varsta am avea.

Pentru mai multe imagini, vizitati conturile lor pe Instagram:

Alessandro Manfredini - 48 ani

Eric Rutherford - 49 ani

Gianluca Vacchi - 50 ani

Aiden Brady - 50 ani

Ron Jack Foley - 50 ani


Click


Anthony Varecchia - 53 ani

Shan Michael Hefley - 54 ani

Irvin Randle - 54 ani

Philippe Dumas - 60 ani

Deshun Wang - 80 ani

Uneori, tot ce avem nevoie este un mic impuls care sa ne reaminteasca cum varsta nu este o scuza, iar timpul nu trebuie sa fie un obstacol. Chiar daca abia acum este prima oara in viata ta cand iti pui problema sa mananci sanatos si sa faci miscare, nu-i prea tarziu. Fa-o, nu amana! Nu-i niciodata prea tarziu sa iei decizia corecta pentru tine insuti.

Sursa: The Hearty Soul
●       ●       ●

 OTO Forte  vine in sprijinul Dumneavoastra, pentru o viata sexuala sanatoasa si implinita.
Pentru mai multe detalii accesati:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu