duminică, 27 ianuarie 2019

Trei alimente pentru potenta, recomandate de Dr. Mencinicopschi


Prof. dr. Gheorghe Mencinicopschi, directorul Institutului de Cercetări Alimentare, vine în ajutorul bărbaţilor care se confruntă cu o astfel de problemă. Nutriţionistul recomandă trei alimente pentru potenţă: friptura de miel, omleta cu verdeţuri şi grăsimea animală.

Friptura de miel creşte potenţa
„Proteina animală, în general, ajută în caz de disfuncţie erectilă. Ea stimulează această funcţie însă doar la organismele sănătoase. Ca afrodiziac nu are efect dacă o mănâncă un bărbat bolnav. Carnea de miel este hrănitoare şi, dacă persoana nu este sedentară, îşi poate îmbunătăţi potenţa dacă mănâncă, zilnic, o friptură de miel de 100 g. Însă cine doreşte că urmeze o astfel de «cură» trebuie să-şi facă analizele şi să consulte un nutriţionist înainte de a o începe”, declară prof. dr. Mencinicopschi.

Omleta cu ceapă sau usturoi, afrodiziac

„Un alt aliment-minune în disfunţia erectilă este omleta, din ouă bio, cu multă ceapă. Aşa-numitul scrob, cu ulei de măsline şi ceapă tocată. Acesta se consumă imediat după preparare. Pentru ca efectul să fie maxim trebuie să vă hidrataţi bine. Eventual nu doar cu apă, ci şi cu ceai verde. Aceeaşi omletă poate fi preparată şi cu usturoi. Verdeţurile acestea au rolul de a reduce tensiunea arterială şi a produce vasodilataţie, iar oul este bogat în nutrienţi. În plus, oul, din punct de vedere al colesterolului, este neutru, pentru că el conţine şi colesterol bun, şi colesterol rău”, susţine specialistul.

 Click

Grăsimile stimulează hormonii sexuali
„În general, alimentele de origine animală stimulează erecţia, chiar şi din punct de vedere hormonal. Mai ales grăsimea pentru că ea constituie baza hormonilor sexuali, nu doar masculini, ci şi feminini. Din acest motiv, de exemplu, fetele care ţin o dietă drastică, din care elimină total grăsimile devin chiar amenoreice – le dispare ciclul menstrual”, explică prof. dr. Mencinicopschi

Sursa: Libertatea
●       ●       ●

 OTO Forte  vine in sprijinul Dumneavoastra, pentru o viata sexuala sanatoasa si implinita.
Pentru mai multe detalii accesati:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu